arrow Back
Security

Beveiligen vaak nachtwerk

21 duizend beveiligers werken regelmatig ’s nachts en 5 duizend doen dat soms. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van het Centraal Bureau van de Statistiek over nachtwerkers.

Mensen uit de zorg werken veel vaker ’s nachts, maar dat komt ook omdat er nu eenmaal meer mensen in de zorg werken. Als in totaal 26 duizend beveiligers soms of regelmatig ’s nachts werken, komt dat neer op vrijwel het gehele personeelsbestand. Nederland telt namelijk zo’n 27 particuliere beveiligers.
In totaal telt Nederland zo’n 1,2 miljoen nachtwerkers. Dat is 13,5 procent van alle werkenden. Het gaat dan om werk dat tussen 12 uur ’s nachts en 6 uur ’s morgens wordt uitgevoerd. In eerdere jaren waren er iets meer nachtwerkers, maar dat kan te maken hebben met het stil leggen van de horeca in 2020. Het CBS onderzocht niet hoeveel de beroepsgroepen naar verhouding overdag en ’s nachts werken.

Bron: https://beveiligingnieuws.nl/

Gerelateerde nieuws items

Wat klanten zeggen over First Security Group BV

  • Procams
  • Rotterdam

Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

  • Bulder Security BV
  • Tilburg

Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

  • EGE klussenbedrijf
  • K. Soz

First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

  • Dirk Westerhof
  • Apeldoorn

Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

Havenbeveiliging

Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close