Persoonsbeveiliging

Persoonsbeveiliging

Het aantal mensen in binnen en buitenland dat uit hoofde van hun maatschappelijke positie behoefte heeft aan beveiliging van persoon, privacy en/of welzijn neemt toe. First Security Group BV geeft deze bescherming op tijdelijke of permanente basis.

Persoonsbeveiliging of “Close Protection” is maatwerk. Procedures en maatregelen worden afgestemd op behoefte, feiten en omstandigheden.

Onze beveiligadviseurs bepalen, in overleg met u en na het verrichten van een gedegen risico analyse en voorverkenning, het uiteindelijke beveiligingsplan dat voor uw situatie het beste is.

Persoonsbeveiliging vindt uiterst discreet plaats, zonder uniform. Wanneer en waar u maar wilt. Hierbij kunt ondermeer denken aan: Beveiliging van politici en hoogwaardigheidsbekleders, VIP chauffeur, artiestenbegeleiding.

Persoonsbeveiliging

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over First Security Group BV

  • Procams
  • Rotterdam

  Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

  • Bulder Security BV
  • Tilburg

  Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

  • EGE klussenbedrijf
  • K. Soz

  First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

  • Dirk Westerhof
  • Apeldoorn

  Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

  Havenbeveiliging

  Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close