Objectenbeveiliging

Objectenbeveiliging

First Security Group BV beschikt over een flexibele team van objectbeveiligers. Of het nu gaat om tijdelijke inzet van een beveiligingsmedewerker of om compleet team dat 24 uur per dag paraat moet staan.

In overleg met u stelt onze beveiligadviseur een doordacht plan op. Afhankelijk van u bedrijfssituatie voeren onze objectbeveiligers controle-, brand- en sluitrondes op het terrein en in het gebouw uit. Tevens verzorgen wij mobiele surveillance en alarmopvolging.

Onze objectbeveiligers voeren beveiligingswerkzaamheden uit door preventief aanwezig te zijn. Hierbij ligt de nadruk op het tegengaan van ongecontroleerd in- en uitgaand personen en goederenverkeer. Dit kan eventueel worden gecombineerd met ondersteunende taken zoals: receptie en telefoonzaken, bezoekersregistratie en sleuteladministratie.

First Security Group BV kan u een op een breed terrein van objectbeveiliging van dienst zijn. Dat vindt natuurlijk volledig in overleg met u als opdrachtgever plaats. Enkele van onze mogelijkheden zijn: Avond en Nachtbeveiliging, Brand en sluit rondes, Mobile surveillance, Alarm opvolging.

Ook kunnen onze vakbekwame medewerkers ingezet worden bij: Volledige receptie werkzaamheden, Telefoon beantwoording, Sleutelregistratie, Sleuteladministratie, Bezoekersregistratie.

Kortom, wij zorgen voor controle en veiligheid bij alle met u overeengekomen werkzaamheden.

Objectenbeveiliging

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over First Security Group BV

  • Procams
  • Rotterdam

  Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

  • Bulder Security BV
  • Tilburg

  Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

  • EGE klussenbedrijf
  • K. Soz

  First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

  • Dirk Westerhof
  • Apeldoorn

  Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

  Havenbeveiliging

  Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close