Over Ons

First Security Group BV

Wij zijn een Nederlands beveiligingsbedrijf met vestiging in Rozenburg. Wij werken door het hele land.


Het ligt sterk verankerd in onze organisatie om goed te luisteren naar onze klanten. Wij hebben gemerkt dat onze klanten in de Bouw, Horeca en evenementen organisaties behoefte hebben aan een betrouwbare partner. Een totaal leverancier op het gebied van beveiliging en bewaking in al haar facetten.


Winstmaximalisatie is niet onze doel. Liever zijn wij een betrouwbare partner die hoogwaardige diensten levert tegen een acceptabele prijs.

Betrouwbaar partner

Onze klanten ervaren First Security Group BV als een betrouwbaar partner op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord.


We bieden bewakingsdiensten en diverse vormen van beveiliging aan op diverse plaatsen door heel Nederland.

 • 25 jaar ervaring
 • Betrouwbaar partner
 • Wij werken door heel Nederland
icon shield Waarom First Security Group BV

Onze diensten

Beveiliging is een serieuze zaak, dat wilt u dan ook zeker goed geregeld hebben. Wij raden u aan om voor elk specifiek beveiligingsprobleem een goed plan te hebben, een plan dat bestaat uit een aantal schakels.


Het zal duidelijk zijn dat een plan natuurlijk zo goed is als de zwakste schakel.


First Security Group BV, houdt niet van zwakke schakels, wanneer het om zoiets belangrijks gaat. Graag nodigen wij u dan ook uit om samen een beveiligingsplan op te stellen dat voor u op maat gesneden is.

First Security Group.

Onze klanten ervaren First Security Group BV als een betrouwbaar partner op het gebied van beveiliging in de breedste zin van het woord.

Wat klanten zeggen over First Security Group BV

 • Procams
 • Rotterdam

Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

 • Bulder Security BV
 • Tilburg

Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

 • EGE klussenbedrijf
 • K. Soz

First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

 • Dirk Westerhof
 • Apeldoorn

Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

Havenbeveiliging

Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

Lees Meer
Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

close