Winkelsurveillance

Winkelsurveillance

Veel retailers worden geteisterd door winkeldiefstal en winkelcriminaliteit. Dit gebeurt door winkelend publiek of door eigen medewerkers. De hieruit voortvloeiende schade kan enorm zijn.

First Security Group BV helpt om diefstal en criminaliteit in uw winkel grondig aan te pakken. Onze geüniformeerde surveillanten bevorderen het veiligheidsgevoel in uw winkel en hun aanwezigheid heeft een preventieve werking. Bovendien grijpen zij in bij problemen of winkeldiefstal en zij kunnen tevens de aangifte met de politie afhandelen.

Onze goed getrainde medewerkers houden oog op uw en andermans eigendommen. Via interne trainingen wordt ervoor gezorgd dat niets aan hun wakend oog voorbij gaat. Hierbij kunnen we in samenwerking met u verschillende diensten aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan: Opvallend preventief posten, Onopvallend in de winkel surveilleren, Mysterie Guest.

Uiteraard kan indien gewenst voor elke vorm van dienstverlening een dienst rapport worden opgemaakt.

Winkelsurveillance

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over First Security Group BV

  • Procams
  • Rotterdam

  Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

  • Bulder Security BV
  • Tilburg

  Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

  • EGE klussenbedrijf
  • K. Soz

  First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

  • Dirk Westerhof
  • Apeldoorn

  Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

  Havenbeveiliging

  Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close