Evenementenbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Wie een evenement organiseert wil alle storingselementen, incidenten en calamiteiten uitsluiten. First Security Group BV levert specialistische veiligheidszorg voor elk evenement.

Onze evenementenbeveiliger is een speciaal geselecteerde en opgeleide beveiliger, die tijdelijk beveiligingswerkzaamheden verricht ten behoeve van evenementen.

De voorkeur van First Security Group BV gaat er naar tui zo vroeg mogelijk betrokken te worden in de organisatie van het evenement. Onze beveiligingsadviseur adviseert overheden en organisatoren op het gebied van Crowd Management of Crowd Control. Zij kunnen u desgewenst van dienst zijn bij het opstellen van procedures bij evenementen, zoals er zijn: het veiligheidsplan, ontruimingsplan, calamiteitenplan, mobiliteitsplan, verkeerscirculatieplan en communicatieplan. Tevens kunnen wij voor u overleggen met politie en brandweer en zorgen voor de benodigde vergunningen.

De toegang en kaartcontrole bij uw evenement kunnen wij voor u met de grootste zorg uitvoeren. Wij hebben een stand-by team dat op kan treden bij ongeregeldheden, incidenten en calamiteiten. Zij kunnen de eerste uren assistentie bieden bij branden, ongelukken en calamiteiten. Ze kunnen worden ingezet voor het afzetten, beveiligen en bewaken van de onheilsplek, het op afstand houden van publiek en pers en het veilig stellen van goederen.

Tevens kan First Security Group BV brandwachten, EHBO-ers, servicewerkers of gastvrouwen leveren voor uw evenement.

“Wanneer de veiligheid van uw bezoekers goed geregeld is, loopt uw evenement op rolletjes!”

Evenementenbeveiliging

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons of vul onderstaand formulier in.

  * Verplichte velden

  Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

  Wat klanten zeggen over First Security Group BV

  • Procams
  • Rotterdam

  Wij kennen First Security Group BV al geruime tijd voor meerdere klussen met het plaatsen van camera systemen. Het is een eerlijk bedrijf en altijd heel netjes qua afhandeling. Professioneel en zeker goede samenwerking.

  • Bulder Security BV
  • Tilburg

  Namens Directie van Bulder Security BV. D.Calhan en M. Calhan kunnen wij niets anders zeggen dan dat wij terug kijken naar een zeer goede samenwerking. First Security Group BV levert altijd goed personeel met de juiste papieren, zoals ISPS certificaten en VCA. Top bedrijf

  • EGE klussenbedrijf
  • K. Soz

  First Security Group BV is een bedrijf waar de normen en waarden nog hoog staan. Ik heb vaak met de eigenaar rond de tafel gezeten en is een heel sympathieke vent. Het bedrijf heeft met name veel werk in de havenbeveiliging.

  • Dirk Westerhof
  • Apeldoorn

  Goed bedrijf ken ze al jaren. Doe daar de boekhouding en heb goede ervaring met het bedrijf en de leidinggevende. Eerlijk en integer.

  Havenbeveiliging

  Met de invoering van de ISPS-code (International Ship en Port Security code) is de beveiliging van zeehavens op het niveau gebracht dat ook voor luchthavens geldt. In de nabije toekomst zal ook de beveiliging van de gehele goederenketen drastisch worden aangescherpt. De havenbeveiligers van First Security Group BV verrichten werkzaamheden ten behoeve van havenfaciliteiten en schepen om deze te beveiligen tegen criminaliteit en terrorisme.

  Lees Meer
  Deze website maakt gebruik van cookies

  We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Wij verzamelen gegevens conform onze privacyverklaring.

  close